Asuminen

Asuminen meillä

Asukkaat voivat tulla hoivakotiimme kotikuntansa maksusitoumuksella tai maksavat kaiken itsenäisesti. Kauniissa, tilavassa, arkkitehti Hilding Ekelundin suunnittelemassa 1950-luvun kivitalossa on nykyaikaistettuja, remontoituja huoneita. Asukashuoneet ovat valoisia yhden hengen huoneita joissa on oma Wc. Kaikki huoneet ovat valmiiksi kalustettuja. Asukas voi halutessaan tuoda mukanaan omia rakkaita huonekaluja, viherkasveja tai esineitä.

Asukkaiden käytössä on tilava ruokasali ja keittiö sekä kaksi olohuonetta. Omaisille on varattu hoivakodin yläkerrasta huoneita omalla Wc:llä myös pidempiaikaisiin vierailuihin. Sauna sijaitsee hoivakodin alakerrassa. Sauna lämpiää aina tarvittaessa. Muuten saunapäivät pidetään kaksi kertaa viikossa. Kahdelle parvekkeelle mahtuu hyvin viettämään kahvihetkiä ja tilavassa puutarhassa voi kesäisin paistatella päivää sekä grillata.

Asuminen hoivakodissa rinnastetaan kotona asumiseen, joten asukkaat ovat oikeutettuja hoitotukeen ja asumistukeen, mikäli Kelan säännökset näiltä osin muuten täyttyvät. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa hakemusten tekemisissä.